tis 28 sep 2010

Sitter just nu i sängen med min Macbook och väntar på att klockan ska bli 22:40 då jag får se vilka som går vidare i IDOL.. ja ni vet.. Ser på klockan att det inte alls är långt kvar!
Börjar må lite bättre nu. Äntligen börjar förkylningen att släppa. ÄNTLIGEN!

Jag har värsta shopping suget. Fattar inte.. men jag måste verkligen ha nya kläder, ny inspiration. Har verkligen sett vad jag vill ha på en del hemsidor. Jag hoppas verkligen att de finns i affären också. Nej, men i helgen kanske det blir shopping? Det måste det ju bli. Haha.. står inte ut längre. och förresten har jag inte vart ute eller träffat folk på mer än en vecka bara för att jag vart förkyld. Inte kul, inte kul! Saknar faktiskt alla i klassen, jag menar faktiskt alla.. det är så tomt att inte gå i skolan. Men som tur är så finns datan. Alla sidor. Som Facebook, MSN osv.. Så kontakt kan man ha iallafall.. fast på ett annat sätt. Ha en fin kväll och eftersom det inte blir mer update än så här så säger jag godnatt och sov så jätte gott !! / Veronica.

+ jag har gjort en design på en blogg jag skapade för någon vecka sedan. Den är färdig nu så länk kommer till den. Kanske byter till den bloggen istället för denna.. fast denna lever kvar med update då och då.. tror faktiskt att det blir bäst. Designen gillar jag mer. Den känns mer "hemtrevlig" - eller välkomnade kanske är ett bättre ordval. Och headern vet jag att många gillar här men det är lite likande fast inte mycket.. men ni kan alltid beundras av denna. (jag tror att det kommer bli en rörlig headerbild senae.. kanske men jag börjar som jag har för tillfället) Länk får ni senare för måste ta bort testinläggen, alla kommentarer jag test skrivit och göra update med ett riktigt inlägg..
Det kommer nog för övrigt bli lite mer outfits (tänkte det iallafall sedan får vi se hur det går)..

Ha't bra!

INBJUDNING

Någon av er läsare som vill ha en inbjudan till bloggsvar? Har 1 inbjudan kvar...
Sitter just nu och skapar en ny design på en blogg jag skapade för någon vecka sedan.. länkar den senare.. tror jag. Ha en bra kväll!

I WILL HAVE THE SUMMER AGAIN.. IF A BIT MORE AN ONE HALF YEARSÄr rubriken rätt stavad? Visste inte hur det ska skrivas...

Det ska betyda: Jag kommer få sommar igen .. om lite mer en ett halv år.


SICK

Idag var det sista skoldagen. Jag har dock varit hemma sedan i tisdags pga. att jag är förkyld. Satt och hosta hela tiden i måndags och hade ont i halsen som få men gjorde det bästa av situationen ändå. Skratta som en galning och skoja som vanligt ändå fast det var lite jobbigt. Men nu börjar det bli något bättre. Eftersom jag hostat så mycket så har jag fått lite ont i bröstet.. men annars så. Nu är det iallafall helg. Fast det skulle vart ännu mer härligt om man skulle varit i skolan hela veckan. Då skulle man verkligen ha längtat. Det är alltså studiedag imorgon. Ha en fin dag! Kram.

EN BILD SOM UPPD.

Dålig bild.      Bloggen ska bli roligare och bättre, håll ut !

TÄNK OM DET VORE SOMMARBild: Från arkivet.

Har en hel del nya bilder men har aldrig lusten attt fixa dem. Ledsen för det. På riktigt alltså. För det vill jag men det finns inte mycket tid längre. Allt är skolans fel. Jag skulle kunna ladda ned Photoshop till macen men skolan säger att vi inte får ha det. Skitskola! Gissa om mitt intresse spricker lite smått då eftersom de säger att eleven får bestämma själv hur den vill jobba. Ungefär så men om vi ska gå in på hela historien så tar det sån tid och inte intressant.

Idag inhandlade jag en foundation, läppstift och ett linne. Ska verkligen fixa bilder på det. LOVAR!


ARKIV.BILD.hoppas.

Bild: Från arkivet. Sommar.

Skoldagarna rullar på. Har ingen tid eller lust för att blogga just nu. men det kommer bättre fram över. Håll utkik! Har tagit en hel del nya bilder och shoppat en del också. Bilder kommer någon gång eftersom dem är på fel dator. Just nu är jag ute efter ett par höstskor, en koft, halsduk och jeans. Vet exakt vad jag vill ha och vart någonstans så det ska inte vara några problem. Hoppas på att storlek och sånt finns bara.. haha, och att det har kommit till affären, har bara kikat på datan än.

Vecka 39 är det prao. Letar efter ljus och lykta efter en praktikplats på ett foto ställe. Det mesta är fullt?!:/ Jobbar på som en galning i skolan, hoppas på bra betyg. Det blev mycket "hoppas" i detta inlägg. Förresten så hade jag och Jessica så kul i skolan så jag börja gråta (som de blir om man skrattar mycket) och få grymt ont i magen. Vanlig vardag. Haha, det sämsta, eller dåligt är det väl egentligen inte.. men det är att jag drar så många skämt så man skrattar hela tiden. Fast det är iofs bra.. kram. Ha det bra.

UPDATE


Har blivit dåligt med att uppdatera bloggen, tyvärr. Just nu sitter jag i skolan. Arbetar lite på datan. Det börjar hå bra för mig nu. Många lärare som säger att jag är duktig på att fotografera (äntligen får jag ha det i skolan!!) och på att skriva. Alltså berättelser m.m. har ett bra skriv språk. Det är alltid kul att höra! Det driver en framåt!
Får hjälpa andra många gånger. Både bra och dåligt.. bara mitt betyg blir bättre så visst.. !

Förresten så jobbar vi om politik i 2 veckor framöver på skolan. Man var tvungen att starta en blogg. Min heter veronicasskoljobb.blogg.se. Om ni vill kika in så gör det, det är bara politik och inget annat. Design och sånt skit är inte färdigt där så ha lite överseénde.

Veronica.

MUSIC

Musik: Nickelback - How you remind me.

Sitter just nu och vänatr på god mat. Medans så sitter jag vid macen. Imorgon är det skolfoto och det skiter jag nog i.. haha. Äntligen har jag trådlös uppkoppling hemma också.

RSS 2.0