IT..

Bild: Från V-kusten.. tror inte jag lagt upp  den..

Kul att man måste agera lärare i skolan. Ibland är det inte lätt att vara bra/intresserad av/på IT. Jag kan allt av de vi jobbar med och då kommer det lärare och elever och säger att jag ska hjälpa/göra det åt dem. Gissa om det är kul? NEJ, inte särskilt. Får jag bättre betyg på det? NEJ! Kul att hjälpa folk men inte när jag inte får något för det.

Har gjort en presentation i skolan, har tagit med några av mina foton. Vad tror ni jag får höra? Jo.."Vad har du för kamera?" Jag: En digitalkamera.  "Oj, har du ingen systemkamera? Nej, en digital. "Imponerande." "Trodde verkligen du hade en system, ser utså" Ja.. och så vidare. Jag tar det positivt, att jag är duktig på det jag gör. Och jag kan hålla med, i vissa stunder ser det ut som att det är system.. men det är det icke. Tror ni på mig när jag säger det? För ljuger.. nej det gör jag inte!

Folk har verkligen missuppfattat detta med foto.. det beror inte på kameran, utan på personen bakom, kameran hjälper ju förstås till. . ja jag orkar inte ta detta igen.. nu ska jag käka god mat. Smaklig måltd. Haha.. Ha en fin kväll.

Veronica.

SUNDAYBild: Flower. Sony digitalkamera.

Det blev en lugn dag idag. En sväng till stugan och kika. Imorgon är det skola och det ska faktiskt bli kul.. ja, jag trivs så bra så då är det inte så konstigt. Ha en fin kväll!


NEW CLOTHESDet råkade smyga sig in ett kommatecken. Vi låtsas som om det inte är där.


Bilder: Nya tröjor som köptes idag. // Inspirerande tidning!

Idag blev det lite shopping i Eskllstuna. En trvlig fika med familjen. Kanon gott! Valde en bär paj med vanilj sås. Har nog aldrig ätit något så gott. Så extremt god!

Översta tröjan är extremt skön! Skjortan är i grön färg. Ser kanske lite märklig ut där men det är ett blankt tyg och en fin grön färg. Det var allt för mig idag. Kram.

Veronica.

SCHOOL


Bild: Redigerad igår.

Sitter just nu i skolan och surfar med min macbook. Grym! Extra skönt med trådlöst också. Sitter och svarar på några frågor med två friends. trevligt. Hörs senare..

NYTT.MACBOOK...Bild: Macbook. // Nya smycken. (silver) // Inspiration. // EJ lösnaglar, många som frågar det i verkliga livet så skrev det för säkerhet, haha. (nagellacket börjar försvinna lite ja..)

Data utbildningen gick kanon. Mac book'en är riktigt bra! Åkte till stan efter skolan, kolla på jackor, tog en fika o.s.v. Åkte senare till hälla med la family och kolla på skrivbord och grejer. Snart blir det omgjort i mitt rum, wiihoo!!! Haha. Åkte senare och kolla på tapet. Blev kär i 2st. Någon av dem blir det.. När allt är färdigt så kommer jag visa hur det blev här. Har värsta kicken nu för att göra om.

Imorgon ska skolan, eller om det bara var niorna, åka till Björnön, får se om jag ens hänger med..

BACK TO SCHOOLBild: Krämfärgad ros.

Första skoldagen avklarad. Gick faktiskt väldigt bra. Blev bara massa prat och info. Imorgon får vi våra datorer med 4 timmars datakunskap Från 08:00 - 12:00. Går säker bra det med. Var vid tandläkaren idag också. Snart får jag nog en tandställning. Vill egentligen inte ha det, men väljer det för att få raka tänder senare, vem vill inte ha raka tänder liksom.. ointressant? Jo kanske. Idag har jag hunnit mycket. Känns bra. Hinner med så mycket och gör så mycket mer när skolan är igång. Konstigt men sant. Ha en bra kväll! Kram.

NEW THINGS

Bilder: Shopping.

Shopping de senaste dagarna. Det blev inte så värst bra bilder man man ser vad det är iallafall. Hoppas något faller er i smaken. Mest enkla kläder den här gången.


piZzzaBild: Onyttigt och gott som tusan. Från Västkusten.

Har faktiskt ingenting att göra just nu.. Blir en lugn dag. Lite tråkigt. Hoppas på att komma iväg och inhandla lite kläder som jag skrev tidigare.

HOPEBild: V-kusten 2010.

Har blivit lite mindre bloggning nu men det ska bli bättre. Den 23 augusti, alltså nästa måndag så börjar skolan igen. Hoppas på ett roligt och lärorikt läsår. Just nu sitter jag och funderar på/när jag ska köpa dem kläder jag vill ha. Har sett ut en del som jag bara måste ha.. hoppas på att det blir inhandlat innan måndagen.

ONE WEEK LEFTBild: Rosa blommor / färgklick / Konstig bild..

Om 1 vecka börjar skolan igen, känns både bra och dåligt.


HOMEBild: Från V-kusten. Måste visa mina fågelbilder. Haha!

Hemma från en hel dag i stugan. Hämtat ut mobilen också så nu hoppas jag på att ha en fungerande mobil.

A MONTHBild: Från Västkusten.

Godmorgon sötisar! Sol idag. Härligt! Ska först iväg och hämta ut min mobil efter mer än en månad utan den. Sedan drar jag iväg till stugan med familjen. Blir nog bra det. Sitter just nu och lyssnar på musik. Börja dagen med musik = kanon!

Västkusten [bilder]Bilder: Från Västkusten.

Kanske inte dem finaste bilderna men bilder är det ialalfall. Haha. Idag blir det en lugn dag. Ha't fint!

[devil?] BIG BUBBLEBild: Stor bubbla.

Nu kan man säga såhär, det sitter inte Sveriges gladaste tjej framför datan precis.. [devil?]

BUBBLESBild: Såpbubblor.

Blir lite text nu för tiden, har inte något speciellt att skriva men som tur är så har jag bilder att visa istället.


DRÖMMER MIG BORT..Blev stugan en stund idag. Haha, hade jädra kul.. Sitter just nu och drömemr mig bort i mina tankar, om alla kläder jag vill ha, hur skolan blir o.s.v.. om det blir som jag tänker så kommer det bli jädra gött! Jag är lite rädd också, känns som det är någon som står och tittar på mig just nu och så knarrar det i golvet lite då och då.. hmm.. märkligt!

PHOTOBild: Tagen för någon dag sedan.

HUMLOREn stor del av dagen tillbringades i solstolen. Härligt! Nu ska jag sätta mig fram för tv:n och kika på en deckare. Ha det så trevligt!

SUNSHINEBild: Tagen igår.

Godmorgon! Idag skiner solen över Västerås så hade tänkt dra ut och sola lite, nu finns chansen till att sola iallafall, så det är klart man passar på. Ni får ha en bra dag! Jag uppdaterar nog ikväll och namnet på hemsidan får nog bli veronicahagstrom. Tror det blir bra, om ni har förslag så skriv! Jag är nästan 100% säker på vilken sida jag ska skaffa't på, så säger till när sidan är skaffad och när jag börjar fixa designen. Har redan bestämt lite hur jag vill ha, hoppas på att det går. Kramisar.

BESTÄMT!Bild: Flygplan. Togs idag. Dålig zoom så kunde inte ta närmare än så med min lilla kompaktkamera.

Nu har jag bestämt mig. Ska skaffa mig en hemsida. Det kommer säkert ta hela hösten att fixa men bättre att det tar tid och att det blir noggrant gjort en bara slarv.. Fast varför skulle jag slarva? Fast ja, det återstår att se, det kan gå snabbare.. kan jag inte svara på nu faktiskt. Har tänkt på lite namn, fast om något är bra, det är en annan sak. Fotografvh / veronicahagstrom [.com / .se]. Något i den stilen tänkte jag..

SUMMER 2009

Bilder: Från sommaren 2009. [Redigerade i Photoshop CS4 / Photoshop 8.0]

Längtar tillbaka till Västkusten! Fotografierna togs förra sommaren på Västkusten. Var där i år med och några bilder ligger uppe som jag fotograferat i år. Funderar nästan på att skaffa en kategori med namnet Västkusten.

WHITE FLOWER.THANKS.


Kul att ni kommenterar med så fina ord, tack! Tänkte att jag ska svara på era kommentarer senare, har faktiskt inte tid nu.. Ha det jättebra så hörs vi mer imorgon!

UPDATE.PHOTO.MUSICMusic: Carolina Wallin Prérez & Kent. [ låt1. Ingenting ] Låt2. Töntarna ]


MÄSTER KOCK?


[Det ser ut att vara väldigt mycket..]

Bild: Dagens käk.

Detta fick bli dagens käk. Eftersom jag inte har något särskilt att skriva så får uppdateringen bli som den blir. Jag tänkte att jag skulle slänga in lite bilder senare också.

[Aline! Du skrev en kommentar under, om du kikar in igen skriv då gärna din bloggadress så jag kan svara!]

WORDS ARE GONEBild: Päron glass.

Ja, jag har faktiskt inte en enda sak att skriva.. Men jag kan säga att jag sitter och funderar på om jag ska ta och skaffa mig en hemsida, alltså bara med massor av bilder och en grym design. Vad säger ni?


RSS 2.0